Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de gebruikerservaring te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Wat we doen

Stichting van wal naar schip wil een bijdrage leveren aan de saamhorigheid van gezinnen door ze te ontlasten bij feestelijke gebeurtenissen die niet voor ieder gezin vanzelfsprekend zijn om met cadeautjes te vieren. Wij ondersteunen kinderen van minimagezinnen op deze belangrijke momenten in het jaar:

Illustratie verjaardag feesthoedje en ballon

Verjaardag

Als er thuis geen geld is, is het vieren van een verjaardag niet vanzelfsprekend. De stichting ontzorgt ouders met de verjaardagen van hun kinderen met een cadeautje, slingers, ballonnen en een verjaardagstaart zodat ze een onvergetelijke dag hebben.

Illustratie hart en roos

Moederdag en Vaderdag

Als je moet kiezen waar je je geld aan besteedt als je niet veel hebt, gaat dat vaak naar de kinderen. Een cadeautje voor jezelf zit er vaak niet in. De stichting zorgt voor de moeder- en vaderdagcadeautjes, want niet alleen is het krijgen van een cadeautje leuk: voor kinderen is het ook leuk om hun vader en moeder te verrassen.

Illustratie ijsje en strandbal

Zomerwens

De zomervakantie is een tijd dat iedereen op vakantie gaat of leuke dingen gaat doen. Maar als je opgroeit in armoede is dat niet vanzelfsprekend. Daarom mogen kinderen in de zomer een wens doen om hun zomer wat leuker te maken: of je nu een waterpistool en een zwembadje wilt, of een dagje naar de dierentuin; wij regelen het, zodat je herinneringen maakt die zo belangrijk zijn.

Illustratie schooltas

Back to school

Voor het eerst naar school is spannend! Een leuke drinkbeker en een rugzak zorgen ervoor dat de kleinsten een goede start kunnen maken op de basisschool. Voor de middelbare scholieren zorgen wij voor de rugzak, etui, schoolschriften en andere zaken die ze nodig hebben om erbij te horen.

Illustratie sinterklaas mijter

Sinterklaas

Voor veel ouders geeft de Sinterklaastijd zorgen: de extra kosten van een schoencadeautje en de pakjesavond. De stichting zorgt daarom voor de jongsten voor schoencadeautjes en cadeautjes voor pakjesavond voor het hele gezin zodat Sinterklaas aan geen huis voorbij gaat.

Illustratie cadeau

Kerst

Iets bijzonders eten met Kerst kan een luxe zijn. De stichting wil ouders ontlasten in deze dure maand met eten wat de kinderen lekker vinden. En heb je geen Sinterklaas gevierd? Dan zorgen wij ook voor cadeautjes onder de boom voor het hele gezin of een combinatie hiervan.

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook om betrokken te zijn bij onze inspanningen

Bekijk onze Facebook pagina
Illustratie van boot