Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de gebruikerservaring te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Stichting van
wal naar schip

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Volutpat a feugiat cursus nisi, vel enim. Non et vitae dictum.

Over ons

Geen enkel kind zou iets tekort moeten komen door financiële problemen of hierdoor sociaal worden buitengesloten. Helaas is de praktijk anders en leven we in een maatschappij waar het verschil tussen arm en rijk steeds groter wordt.

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede en kan daardoor niet meedoen met leeftijdsgenootjes. Dit heeft enorme gevolgen voor hun zelfvertrouwen, het gevoel van eigenwaarde en dus voor hun toekomst.

Stichting van wal naar schip helpt kinderen tot en met 18 jaar van minimagezinnen in Wageningen en omgeving met spullen voor de belangrijke momenten in het jaar om ze het gevoel te geven dat ze erbij horen, wat onbezorgder kind kunnen zijn en mee te kunnen doen met leeftijdsgenootjes zodat ze letterlijk niet aan wal blijven staan.

Meer over ons

Open Hours

Mon - Fri: 8:00 AM to 5:00 PM
Saturday: 9:00 AM to 3:00 PM
Sunday: 9:00 AM to 2:00 PM

Location

9400 S Normandie Ave #14 Los Angeles, CA

What our clients say about us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ultricies felis feugiat elementum gravida. Facilisis libero aliquam curabitur.

"A team of vets you can trust"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Elit in consectetur lacus vitae, quis et odio egestas. Diam elit, feugiat adipiscing nibh pretium. Enim eget ut quam.

Sophie Moore
Tommy’s Owner

"A team of vets you can trust"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Elit in consectetur lacus vitae, quis et odio egestas. Diam elit, feugiat adipiscing nibh pretium. Enim eget ut quam.

Kathie Corl
Molly’s Owner

Schedule your appointment today

Contact us

Our articles & news

No items found.

Follow us on Instagram